Три са основните версии за убийството на 33-годишният бизнесмен Тургай Сали

...
Три са основните версии за убийството на 33-годишният бизнесмен Тургай Сали
Коментари Харесай

Мексиканец с испански документи е вероятният килър от Хасково |

Три са главните версии за убийството на 33-годишният бизнесмен Тургай Сали в Хасково, оповестиха на брифинг от прокуратурата и Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. 

Една от версиите е във връзка със арестувани през 2018 година братя в Гърция. Работи се и по версиите за ликвидиране поради " любовна история " и за разпространяване на опиати, като нито една от тях не се изключва. 

Окръжният прокурор на Хасково Иван Стоянов разгласи, че на 13 февруари в 1:13 ч. е получено обявени за прострелян мъж в безпомощно положение. Пристигналият на място незабавен екип откарал потърпевшия до болничното заведение в Хасково, откъдето е превозен до УМБАЛ " Свети Георги " в Пловдив. Бил е със огнестрелна рана в региона на таза. 

При огледа на местопроизшествието са конфискувани две гилзи от бойни патрони. Разпитани са голям брой очевидци.

Прокурорът изясни, че е направена интервенция на потърпевшия, но през днешния ден към.

След интервенцията 33-годишният мъж е бил разпитан, като е дал доста в детайли изложение за причинителя, което е помогнало за установяването му. 

" Има обвинен, който е арестуван за 24 часа. Предстои през днешния ден да бъде притеглен като обвинен. Той не приказва български и няма данни да е обитавал в страната ", сподели окръжният прокурор. 

По думите му причинителят се е придвижвал с кола чартърен, като автомобилът е конфискуван. 

Директорът на ОДМВР-Хасково старши комисар Недан Хаджиев съобщи, че обвиненият е арестуван в София и е жител на страна отвън Европейски Съюз. " Мексиканец е, а шофьорската му брошура е испанска ", сподели още той. 

Хаджиев добави, че част от доказателствата демонстрират, че арестуваният неведнъж е следил дома и жертвата и че няма по какъв начин да се откри за 24 часа дали има поръчка и от кое място идва.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР